KS-Tools

KS TOOLS Werkzeuge - Maschinen GmbH er en av de ledende internasjonale leverandørene av verktøy og verkstedutstyr. Selskapet, grunnlagt i 1992 og basert i Heusenstamm, Hessen, har i dag mer enn 350 ansatte og ni filialer over hele verden.

KS TOOLS kjennetegnes av høy kvalitet på produktene, konstante innovasjoner, et attraktivt forhold mellom pris og ytelse og stor fleksibilitet.

Produktutvalget tilbyr aktuelle problemløsninger og intelligente verktøy for svært krevende brukere. Vi stiller høye krav til kvaliteten på produktene. State-of-the-art produksjonsprosesser og løpende overvåking av de produserte verktøyene sikrer høy funksjonell pålitelighet og lang levetid på produktene.

Med sertifiseringen av styringssystemet i henhold til DIN ISO 9001, understreker også KS TOOLS sitt krav om å kontinuerlig forbedre tjenesten.

Selskapet startet i 1992 med et utvalg på rundt 30 verktøy, men ved årtusenskiftet hadde det allerede vokst til 5000. I dag er det over 32.000 varer av alle slag på sentrallageret - fra hammere og meisler til et stort antall nøkkelsett og spesialverktøy for biler og nyttekjøretøy, varme- og sanitærutstyr, klimaanlegg og fremfor alt for industrien. I tillegg tilbys verkstedutstyr, lagersystemer og problemløsningskonsepter som faglig avrunder hele sortimentet.

Kunder opprettholder tradisjonelt et nært forhold til KS TOOLS og selger sine premiumprodukter i over 135 land.


Viser 1 til 14 (av 14 produkter)